banner

 

KELLER AND HECKMAN LLP bụ ụlọ ọrụ na-eduzi iwu PREMIER SITE n'okwu dị mkpa na-eche ihu ụlọ ọrụ vepor.

Ihe ngosi iwu E-VAPOR na ụtaba

Kedu ka VAPE si aga n'ihu n'ụwa POST-PMTA?

Keller na Heckman LLP ga na-anabata ya 5th Annual E-Vapor and Tabacco Law Symposium February 9-11, 2021. A ga-enwe nzukọ ọmụmụ ihe ụbọchị atọ a zuru oke, ọ ga-ekwukwa okwu gbasara iwu, sayensị, na ahụike ọha metụtara vepo. na ụlọ ọrụ ụtaba ka anyị na-aga n'ihu na ụwa post-PMTA.Ndị bịaranụ ga-erite uru site na mkparịta ụka miri emi banyere nsogbu ndị dị oke egwu na-eche ihu ụlọ ọrụ vapor, gụnyere usoro nyocha premarket nke FDA, iwu ọhụrụ gbasara nnyefe nke ngwaahịa vapor, na mmachi ekpomeekpo nke steeti na mpaghara, n'etiti ihe ndị ọzọ.

 

Iwu E-Vapor na ụtaba klaasị 18

 

N'ihi nkwanye ùgwù maka nchegbu COVID-19, mmemme nke afọ a ga na-ewere ọnọdụ n'elu ikpo okwu ga-emeghachite mmekọrịta na ike dị iche iche a na-enwe na ihe omume nke mmadụ, gụnyere ohere iji "akparịta ụka" na ndị ọkà okwu otu. -na-otu, netwọk na ndị ọrụ ibe, na sonye na forums mkparịta ụka.A na-ahazi nnọkọ ndị a n'ime ụbọchị atọ n'usoro iji kwado njikọ aka na njikọ dị n'etiti ndị bịaranụ na ndị na-eweta ya.

 

Iwu E-Vapor na ụtaba klaasị 2

 

Mmemme nke afọ a ga-egosipụta isiokwu ọhụrụ, nke na-abịa n'oge ahaziri iji nyere vepo na ndị na-emepụta ngwaahịa ụtaba aka ịnọgide na-agbaso iwu na atumatu na-agbanwe ngwa ngwa.Isiokwu ndị a ga-atụle gụnyere:

 

Ntuzi aka ohuru nke FDA na ime iwu;

Gbochie iwu ịre ahịa sịga niile (PACT) ?Vape Mail mmachibido iwu?na nnabata chọrọ;

Ngwa ngwaahịa ụtaba premarket (PMTA) na nha nha nhata (SE) kọọ atụmatụ maka obere azụmaahịa;

Emecha nyocha gburugburu ebe obibi;

Iwu steeti ọhụrụ (mmachibido ekpomeekpo mpaghara, ihe ndị chọrọ ikikere, na omume mmanye steeti);

Atụmatụ ụgwọ ngwaahịa;

Iwu na ire nkee-sigana EU, Asia, na ndị ọzọ;

Mmelite na iwu CBD na cannabis;

…na ọtụtụ isiokwu ndị ọzọ akọwapụtara na usoro ọmụmụ ihe ebe a.

Ọmụmụ ihe ọmụmụ a bụ ihe ga-agarịrị maka ndị ọkachamara ụlọ ọrụ na ndị bịara ọhụrụ, ka ha nọgide na-adị ọhụrụ na usoro iwu na okwu gbasara iwu na-eche ihu na uzuoku, nicotine, na ụlọ ọrụ ụtaba.

 

Iwu E-Vapor na ụtaba klaasị 3

 

Keller na Heckman LLP bụ ụlọ ọrụ iwu izizi na-ahụ maka usoro iwu zuru ụwa ọnụ, amụma ọha na mkpa ịgba akwụkwọ maka ụlọ ọrụ vepo.Ọtụtụ iri afọ nke ahụmịhe zuru oke na nke sara mbara na-emeso usoro nri, mgbakwunye, ọgwụ na ngwaọrụ ahụike tupu ụlọ ọrụ na-ahụ maka njikwa dị ka FDA n'ụzọ pụrụ iche nye anyị ohere iduzi ụlọ ọrụ site na ọtụtụ ihe gọọmentị etiti na steeti chọrọ maka vepo na ngwaahịa ndị metụtara ya.Anyị na-adụ ọdụ azụmaahịa na ọkwa niile nke ụtaba, uzuoku, na agbụ ọkọnọ vaping, gụnyere ndị na-ebubata ihe na akụrụngwa, ndị na-emepụta ngwaahịa emechara, ndị nkesa, ndị na-ere ahịa na ndị na-ere ahịa.

 

E-Vapor na ụtaba Iwu Symposium N'èzí Irvine

 

Na mgbakwunye na ndị ọka iwu na ndị ọkà mmụta sayensị nke Keller na Heckman, mmemme nke afọ a nwere ọtụtụ ndị ọkachamara ndị ọbịa, gụnyere site na Cardno ChemRisk, Labstat International, AmericanỊwụpụNjikọ, Associationtù Azụmaahịa Alternatives na-efu Smoke-Free, FiscalNote Markets, Tax Foundation, na ndị ọzọ.


Oge nzipu: Mee-24-2022